Earth Hour handlar inte bara om att släcka ljuset under en timma. Det är ett löfte att bidra med det vi kan för att hjälpa vår planet – även om det bara är en minut om dagen.

WWF’s Earth Hour är en global rörelse för positiv förändring för miljön. Det handlar inte längra bara om att släcka ljuset under en timme, en gång om året. Tillsammans kan vi göra mycket mer. Vi ser Earth Hour som en möjlighet att förenas och kommunicera budskapet om vår möjlighet att påverka som företag och privatpersoner. Vi ser Earth Hour som ett startskott där vi tänder vårt engagemang på nytt inför det kommande året.

Vad vi gör
Under Earth Hour, 19 Mars (20.30–21.30) kommer vi: Uppmuntra alla medarbetare och kunder att delta i Earth Hour och ta det extra klivet och inte bara släcka ljuset under en timme. Vi uppmuntrar till enkla åtgärder som gynnar planeten.

Vi uppmuntrar våra medarbetare och kunder att delta i Earth Hour genom att släcka och prova nya klimatsmarta handlingar i vardagen, både på jobbet och hemma. Vi uppmuntrar också till att man ska visa sitt stöd för Earth Hour genom att släcka ljuset på sina personliga profiler i Sociala Medier och på vårt Intranät. Helt enkelt ta en bild av sig själv i mörkret och ladda upp som en profilbild. Sedan berätta om det för sina vänner och kollegor och hjälpa till att sprida ordet.

Vi är ett företag med miljötänk som även försöker påverka andra företag att ta mer ansvar för sin miljöpåverkan. ELITS stödjer WWF, vilket gör vårt deltagande i Earth Hour till en självklarhet.


/Olle Hasselblad, VD för ELITS.